Nyhed

Group CFO Tina Hørbye Christensen stopper i NIRAS

NIRAS Headquarters Allerod NS 00161 1080 Photo Jon Nordahl

Efter tre år hos NIRAS har Tina Hørbye Christensen valgt at opsige sin stilling som Group CFO for at forfølge en karriere uden for NIRAS og tiltræde som administrerende direktør for Rejsekort & Rejseplan A/S den 1. august 2024. Tina har været ansat i NIRAS siden 2021 og har sin sidste dag i NIRAS den 12. juli.

4. juni, 2024

Carsten Toft Boesen, CEO i NIRAS, udtaler: “Tina har været en højt værdsat kollega i NIRAS og et stærkt og altid konstruktivt bidragende medlem af mit lederteam. I hendes tre år som CFO har hun sat et meget positivt aftryk på virksomheden blandt andet ved kontinuerligt at udvikle og implementere robuste strukturer og processer på tværs af geografi og funktioner. Jeg vil gerne takke Tina for hendes meget store indsats her i NIRAS; hendes lederskab, kapacitet og engagement vil blive savnet. Jeg vil også gerne benytte lejligheden til at ønske tillykke til både Tina og Rejsekort. Som virksomhed er vi stolte over at være med til at udvikle dygtige topledere, og vi må så leve med, at de også opleves som attraktive uden for NIRAS”

”Jeg er meget stolt og taknemmelig for de muligheder, NIRAS har givet mig, hvor jeg har haft mulighed for at bidrage til positive forandringer sammen med alle mine dygtige kolleger. Jeg efterlader et NIRAS i god form med en spændende fremtid foran sig og vil gerne takke Carsten og alle mine dygtige kolleger for det tætte samarbejde,” siger Tina

Vi vil nu påbegynde rekruttering af en erstatning for Tina.

Se også: