Nyhed

NIRAS blåstemplet som uvildig sikringsrådgiver

Frank Stenlien Hansen Fsh With Certification

En ISO 9001-certificering skal understøtte et voksende marked inden for rådgivning om, hvordan man sikrer sig mod kriminalitet, indbrud og brand.

30. maj, 2016

Sikringsrådgiver Frank S. Hansen fra NIRAS er glad. ISO-certificeringen er en del at strategien for at gøre NIRAS mere synlig i markedet for sikringsrådgivning og danne grundlag for vækst.

Sikringsmarkedet er i en spændende udvikling, og NIRAS’ opgaver varierer meget.

”Vi arbejder med sikringsstrategier for de nye superhospitaler, flere offentlige udbud for store ABA installations- og servicekontrakter på skoler, og har også løst en meget omtalt opgave for Udlændinge-, Integrations- og Boligministeriet om at forebygge indbrud,” siger Frank S. Hansen.

Godkendt uden anmærkninger

Et akkrediteret ISO 9001-certificeringsfirmaer afholdt en audit, da DANAK godkendte NIRAS’ kvalitetsledelsessystem i forhold til kravene fra Sikkerhedsbranchen til at bære titlen ’Uvildig Sikringsrådgiver’. DANAK er en forkortelse for Den Danske Akkrediteringsfond.

”De godkendte vores kvalitetsledelsessystem for sikringsrådgivning uden anmærkninger”, siger Frank S. Hansen.

60 specialister inden for Management, Risk and Safety

Sikringsrådgivning hører til i NIRAS’ afdeling for ”Management Risk and Safety”, hvor 60 medarbejdere arbejder med bygherre-, brand- og sikringsrådgivning for nogle af Danmarks største virksomheder og offentlige institutioner.

Vil du vide mere?

Frank Stenlien Hansen

Frank Stenlien Hansen

Ingeniør

Allerød, Denmark

+45 4810 4656

Se også