09. okt 2017

50 ledere samlet: Her er vores bedste råd til at håndtere stress hos medarbejdere

Hvordan håndterer en leder bedst stress hos en medarbejder? For at kunne tackle stress er en leder nødt til at prioritere, investere tid og indhente specifik viden – ligesom en masse spørgsmål ofte også melder sig.

26. sep 2017

Sådan vinder du det digitale kapløb

Riv pyramiderne ned, og lad de digitale entusiaster få plads. En agil organisation er afgørende for, at ny viden ikke er outdated, før den når frem til projekterne.

Stig Brinck
Stig Brinck
Ekspertisechef
Man standing in front of pile of soil
23. aug 2017

Overskudsjord er det rene guld

Intelligent brug af overskudsjord fra bygge- og anlægsprojekter rummer enorme økonomiske og klimamæssige fordele for kommuner, private bygherrer og det øvrige samfund. Gevinsterne hænger lige foran snuderne på os.

Morten Størup
Morten Størup
Afdelingsleder
Man standing next to a coffe bean plant
13. jul 2017

Vores kop kaffe (og mere) er i fare

Kaffe er den næstmest handlede råvare i verden, kun overgået af olie. Kaffe er en stor industri baseret på småbønder, som trues af klimaændringer.

Walter Del Castillo
Walter Del Castillo
Two tall pipes seen from below
04. jul 2017

Blødgøring er et udfordrende paradigmeskifte for danske forsyninger

Der findes ingen gode standardløsninger i den udvikling, som flere forsyningsselskaber netop nu overvejer at kaste sig ind i. Vi kan kigge nok så meget imod udenlandske erfaringer med blødgøring af vand, men det helhedsorienterede svar findes i skræddersyede løsninger til hvert unikke vandværk.

Camilla Tang
Camilla Tang
PhD studerende
Floods in a housing estate
26. jun 2017

Spar stormflodserstatningen og brug pengene på ordentlig stormflodssikring

Når klimaændringerne betyder, at tusindårs-oversvømmelser sker hvert tredje år, haster det med at sikre Danmark mod konsekvenserne. Oversvømmelsesekspert Peter Fløcke Klagenberg giver konkrete bud på, hvad vi bør gøre – og en trylleformular til, hvordan vi finder pengene.

Peter Fløcke Klagenberg
Peter Fløcke Klagenberg
Specialist
Kystbeskyttelse og oversvømmelse